Aantal personen: 4
15-20 minuten.
3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
3 theelepels Exotimex Knoflook
1 Madam Jeanette peper
360 gram bruine bonen (uit pot)
2 theelepels tomatenpuree
2 kopjes water
2 takken selderij
1/2 rode paprika
1/2 ui
1/2 tomaat
10 eetlepels olie
zout
200 gram tivallballetjes
Olie verhitten, ui, peper en knoflook hierin fruiten; Tivallballetjes
(eventueel door het midden snijden) enkele minuten meebakken. Bruine
bonen, Snesie Foroe (roerbakmix) en tomatenpuree toevoegen en omscheppen,
vervolgens selderij, paprika en tomaat erbij doen en enkele minuten
bakken; tenslotte het water toevoegen en omscheppen. Het geheel 10 minuten
zachtjes laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Kouseband,
Zuurgoed,
Gebakken Banaan.
Variatietip: Gebruik, tahoe of sojabrokjes als variatie op de
tivallballetjes.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |